اختلاف سن بارداری سونوگرافی با آخرین پریود

سلام. آخرین پریودی ۳/۴/۹۷

مثبت شدن آزمایش بارداری در مورخ ۱۵/۵/۹۷ با بتا تیتر ۳۹. و در مورخ ۳/۶/۹۷ مقدار بتا تیتر ۳۱۱۷.۹

سونو در تاریخ ۵/۶/۹۷ سن بارداری ۴ هفته و چهار روز اعلام نمود و کیسه زرد دیده شد و متاسفانه جنینی نبود

Intrauerine GSwith Msd  of 7mm Ga4weeks and 4 day is seen no fetal pole isdetected yolksac is bornal follow up sonography after 1 week is suggested ovaries are normal in zize and stromal echoebicity with no cystic or solid lesion

No free fluid is detected

اینم دقیقا متن سونوگرافی در صورتی که بر اساس آخرین پریودی سن بارداری ۹ هفته می باشد ولی سونوگرافی ۴ هفته اعلام کرده حالا سوال اینجانب آیا سقط انجام شده و باید کورتاژ کنم و یا اینکه صبر کنم شاید لقاح دیر صورت گرفته

پاسخ مشاور

مشاور مامایی

 سلام عزیزم
از نظر من لقاح دیرتر رخ داده است.بهتر هست که صبور باشید و سونوگرافی را 2 هفته آینده تکرار کنید.اگر در سونو بعدی رشد رخ نداده باشد احتمال سقط بسیار هست