تغییرات ناگهانی علائم بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من تاریخ ۹۷/۶/۳ یه آزمایش بتا تیتر دادم عددش ۴۰۳/۷ بود.

اولین روز آخرین پریودیم ۳۱ تیر ۹۷ بود

آیا عدد آزمایشم نرماله؟

من دیشب به شدت ناراحت شدم و گریه کردم (باهمسرم دعوام شد)

امروز علائم بارداری ای که داشتم (مثل حساسیت سینه ها دردخفیف سمت راست زیر شکم و درد خفیف کمرم و تهوع خفیف)

 کلا از بین رفته لازمه که دوباره آزمایش تیتربتا رو تکرار کنم؟

نگرانم با ناراحتی و فشار عصبی دیشبم برای جنین اتفاقی افتاده باشه خدای نکرده!!!

این قطع ناگهانی علائم طبیعیه؟ خیلی میترسم.

فرد (که میشه ۴۸ساعت بعد از آزمایش تیتربتای اولم). میخوام برم تیتر بتام رو تکرارکنم عددش باید چند باشه؟!!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
عدد خوب بوده جانم.از بین رفتن علائم میتونه تحت تاثیر ناراحتی بوده باشه.اما در هر صورت بتا را جهت اطمینان تکرار کنید
حداقل بتا باید 900 شده باشد در اینصورت جای نگرانی وجود ندارد

تجربه شما

جواب بتام رو گرفتم ۶۹۰.۹ بود قبلی ۴۰۴.۳ بود فاصله بین آزمایش هام ۴۸ ساعت بود...

بنظرتون خوبه این عدد؟

@nargesmeh

عزیزم افزایشش کم هست . از نظر من فردا به ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید براتون سونوگرافی واژینال انجام بشه

خیلی ممنونم...

اون ناراحتی برای جنینم خطرناک بوده؟ تاثیر داشته روش که علائمم قطع شده؟

@nargesmeh

خواهش میکنم عزیزم

چون خونریزی ندارید نمیشه به قطع گفت مشکلی پیش آمده .خود ناراحت بودن سیستم بدن رو بهم میزند اما در هر صورت انجام آزمایش مشخص کننده شرایط هست.ان شاالله که مشکلی نیست