بزاق زیاد دهان در کودک

سلام وقت بخیر دختر من ۵  ماهشه آب دهانش خیلی زیاده الان متوجه شدم غدد بزاقیش دقیقا وسطه یه حالت باز شده کوچک

لثه پایین یه دندون درآورده

میشه آب دهانش چون زیاده بخاطر این شکاف کوچیک باشه؟ لطفا راهنماییم کنید🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام زیاد شدن بزاق موقع دندان درآوردن کاملا طبیعیه ولی در رابطه با مسئله ای که گفتین اگر احساس میکنین غیر طبیعیه میتونین مراجعه کنین تا پزشک اطفالمون معاینه کنن