سلام. من ۱۷ هفته و ۴ روز سونو انجام دادم و دهانه رحمم ۳۰ میلی بود. دکترم گفت کمه. از اول هم درد کمر داشتم و شیاف میزاشتم. در معاینه دکتر گفت هم کوتاهه و هم خیلی نرم و سرکلاژ کن. من ترسیدم و برام پساری گذاشت. از اون روز همش استراحت داشتم اما از جمعه کمر درد مثل پریودی و لکه دارم. چیکار کنم؟ نه میتونم بشینم نه بخوابم. خیلی عذاب میکشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استراحت کنید. داروهای تجویزی را استفاده کنید. اگر با مصرف داروهای تجویزی پزشکتان اوضاع بهتر نشد جهت بررسی بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. دهانه ی رحم با اندازه ی فوق خیلی نیازمند سرکلاژ نیست مگر در شرایط خاص.
روزخوش