سلام خسته نباشید من الان ۳۸ هفته و دو روز هستم از دیشب بچم تکون نمیخوره چیز شیرین خوردم به پهلوی چپ دراز کشیدم شکمم رو تکون دادم اما فایده نداره من خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنید؟ خیلی هم درد دارم بطوری که نمیتونم بشینم یا پا بشم کمر درد و لگن درد دارم دیشب حتی بالای شکمم درد میکرد اما دکترم میگه اینا درد زایمان نیست آیا نمیشه بستری کنن و طبیعی بدنیا بیارم بچم رو واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم شاید هیچوقت درد زایمان به اون شکل که میگن سراغم نیاد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دردهای زایمان دردهای منظمی هستند که با گذشت زمان فواصل بین آنها کوتاه می شود و شدت درد بیشتر می شود. پس اگر چنین دردی را داشتین مراجعه کنید و اگر حرکات بچه را چک کرده اید و واقعا آن را احساس نمی کنید جهت بررسی های بیشتر به مراکز درمانی مراجعه کنید.
روزخوش