کوتاهی قد دختر 7 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 727 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من دختر ۷ ساله ای دارم که برای قدش خیلی ناراحتم چون کوتاهه و همه دارند بهم میگن... موقع تولد قدش ۵۰ بود و وزنش ۲۶۰۰ و الان که ۷ سالشه قدش ۱۱۵/۵ و وزنش ۱۹/۵ کیلو... درحالیه که خودم و شوهرم قد بلندیم... بنظرتون چیکار کنم؟ دکترم بردمش میگه عادیه. ولی من ناراحتم براش.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

قد پدر و مادر رو بهتر بود که میفرمودید اما قد دخترتون گرچه طبیعی هست اما در محدوده حداقل هست و با توجه به گفته خودتون در مورد بلند قد بودن خودتون و پدرشون قطعاً وضعیت قابل قبول نیست. اولاً یه چک آپ کامل بشن دخترتون به خصوص از نظر هورمونی. دوماً، به شکل کلی مصرف لبنیات به خصوص شیر و ماست و پروتئین های حیوانی رو بایستی افزایش بدن. ورزش کمک بسیار زیادی به افزایش قد کودک میکنه. ورزش هایی مثل بسکتبال و والیبال به شدت کمک کننده هست. میتونید زیر نظر متخصص تغذیه وضعیت غذای فرزندتون رو بهبود ببخشید.

با احترام

تجربه شما

خیلی ممنونم...