از پوشک گرفتن کودک 2 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام بچه ام ۲سال و ۳ ماهشه تو خونه بازش گذاشتم جیشش رو بگه ولی میبرم دستشویی جیش نمیکنه میاد خونه جیش میکنه هر روشی اخم مهربون جایزه و هر راه دیگه اصلا همکاری نمیکنه خسته شدم خونم کلا کثیف شده از شما میخوام اگه تو این زمینه میتونید منو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

باسلام
برای از پوشک گرفتن فرزندتون باید چند تا مرحله را به ترتیب انجام بدید:
1-شیر شبانه ی کودک بایستی بطور کامل قطع شده باشد
2- باید مطمئن شیم که کودک تواناییِ جسمیِ از پوشک گرفتن را داره.از 2-3 تا نشونه میتونید متوجه شید.اول اینکه شبها خودشو خیس نمیکنه و تا صبح پوشکش خشکه...دوم اینکه قبل از اقدام جدیِ از پوشک گرفتن،گاهی برید اونو دستشویی و جیش کرده....سوم اینکه وقتس پوشکش خیسه میاد میگه جیش کردم...یکی دوتا از این نشانه ها را داشته باشه .یعنی آماده ی از پوشک گرفتنه
3-در این مرحله که حدودا دوهفته طول میکشه،ما آموزش میدیم.در این دوهفته،کودک را روزی 2-3 ساعت باز میزاریم.با هم میریم جیش میکنیم.جیش کردن و پی پی را بهش آموزش میدیم.که اصلا چی هست و چطور باید در توالت رفتار کنه...اگر احیانا در توالت جیش کرد کلی دست میزنیم و هورا میکشیم و آفرین میگیم.حتی پی پی را هم یادش میدیم.میتونیم از عروسکها استفاده کنیم.چون دستشویی کردن در مورد مدفوع با جیش فرق داره و باید یاد بگیره که زمان بیشتری میبره .ولی در این مرحله بیشتر اوقات بچه پوشک هست.
4-حالا که مطمئن شدیم بچه یاد گرفته...با کمک خودش پوشک را میزاریم تو کیسه زباله...با همدیگه میریم میزاریم سر کوچه...تا آقای رفتگر ببره برا بچه های کوچولوی دیگه...در این مرحله دیگه به هیچ عنوان پوشک نمیکنیم.نه در خواب.نه در مهمونی.در در هر شرایط دیگه
5-حدود 2 ماه مرتب و ساعت به ساعت بچه را خودمون میبریم دستشویی.هربار هم که خودمون جیش داریم،بلند اعلام میکنیم که جیش داریم.اینجوری بچه یاد میگیره که هروقت جیش داره بلند اعلام کنه.مسلما بارها و بارها فرش را کثیف میکنه.ولی اشکال نداره.توی این مرحله میتونید از استیکر و جایزه و ... در دستشویی استفاده کنید.هربار جیش کرد بهش برچسب بدید و هر مثلا 10 بار برچسب یه جایزه میتونه بگیره.در این مرحله دستشویی را خوشکل کنید.نقاشی بچسبونید.عروسک پلاستیکی ببره.میتونه از لگن استفاده کنه...هروقت تو دستشویی جیش میکنه هورا بکشید.دست بزنید.آفرین بگید و حسابی تشویقش کنید.
6-بعد دوماه،دیگه انتظار داریم خودش بگه...ولی تا دوماه بعدش،باز هم ممکنه گاهی خودشو خیس کنه که اشکال نداره...باز هم از تشویق استفاده میکنیم و دعوا نمیکنیم ولی اگر تو خودش جیش کرد محکم باهاش صحبت میکنید و میگید خیلی ناراحت شدید از این کارش.
ایشالا بعد از یادگیری کامل فرشها را میدیم فرش شویی و در این مدت وسواس نشون نمیدیم.

تجربه شما

مرسی از پاسخگوییتون