سلام. من و همسرم فامیل هستیم و دوتا سقط به دلیل ناهنجاری جنین داشتم. جنین دومی رو فرستادیم آزمایشگاه از روش ngs مشخص شد ژن معیوب داره. حالا من و همسرم آزمایش دادیم تا ببینیم اون ژن رو داریم یا ...

میخواستم ببینم چقدر شانس دارم با روش پی جی دی بچه سالم دنیا بیارم ؟

یا اگر احتمالش کم هست هزینه الکی نکنم و تخمک اهدایی بگیرم ؟

چه روشی رو پیشنهاد میدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام
در مورد مشکل شما حتما می بایست مشاوره ژنتیک انجام شود..و براساس نظر متخصص ژنتیک و پس از بررسی وضعیت ژنتیکی شماتصمیم گیری شود..