تزریق آمپول اف اس اچ و اقدام به بارداری

سلام.من رفتم از amh دادم شده87 درصد وقرار بوده قبل از به انتخاب خودم iui کنم.وحدودا یکماه باهمسر ارتباط نداشتم به خاطر پریودی وعفونت که پماد مصرف میکردم والان قرص لتروزول وکلومیفن مصرف کردم و آمپول fsh دارم میزنم و 1شنبه باید برم الان رابطه داشته باشیم مشکل نداره  یکم زیر دلم تخمدانهام درد میکنه.مشکل نداره رابطه داشته باشیم ؟ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

خیر مشکلی ندارد و بعد از این برای روابط بعدی با پزشکتان مشورت کنید.‌ بهترین زمان پرهیز برای رابطه قبل از آی یو آی بین ۳ تا ۷ روز میباشد.‌ شب خوش