داشتن رابطه جنسی پس از زایمان

سلام و خسته نباشید خدمت شما پزشک محترم. من 18 روزه سزارین شدم و هنوز خونریزی دارم. آیا امکان بارداری در صورت رابطه وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  نباید در زمان خون ریزی رابطه جنسی برقرار کنید زیرا برای شما عوارض دارد باید صبر کنید تا کاملا پاک شده و بعد رابطه جنسی داشته باشید بهترین زمان برای انجام  اولین نزدیکی  ۴۰ روز بعد از زایمان است در اولین نزدیکی خود در زمان پاکی روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید موفق باشید.