درد شانه و کتف

سلام تقریبا سه ماه که درد مختصری در هنگام انجام بعضی حرکات در شانه و کتفم احساس میکنم. ام آر آی کردم گفتن التهاب بورس شانه دارم و کمی آب جمع شده دارو خوردم خوب نشدم. رادیو گرافی انجام دادم گفتن کتفم کمی چرخیده درحال حاضر فیزیوتراپی انجام میدم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم دیگر چه درمانی باید انجام بدم؟؟ چندوقت دارو هم خوردم اما بهبود پیدا  نکردم  .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

باسلام
برای مشکل بورسیت باید فشار را از روی عضله روی بورس برداشت. بهتر است حرکاتی را که بورس را تحریک میکند زیاد انجام ندهید. داروهای ضد التهاب و پماد های ضد التهاب قطعا کمک کننده هستند. در فیزیوتراپی استفاده از مگنت و لیزر پرتوان بسیار کمک کننده میباشد همچنین استفاده از چسب های کینزیوتیپ در فیزیوتراپی میتواند به برداشتن فشار از روی بورس کمک کند