لرزش پای کودک ۴ ماهه

سلام و خسته نباشید پسر ۴ ماهه دارم که بعضی وقت ها پاش رو تو خواب برای ۱ ثانیه لرزش میگیره  میخواستم ببینم طبیعی است؟.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. در صورتی که لرزش پا فقط در خواب وجود داشته باشد و تکرار آن زیاد نباشد و همراه با تاخیر در مراحل رشد حرکتی دلبندتان نباشد، مشکلی وجود ندارد. در سن کوچولوی شما باید توانایی گردن گرفتن را بدست آورده و شروع به غلت زدن کند. اگر فرزندتان گردن را کامل گرفته باشد، جای نگرانی نیست.