با عرض سلام و خسته نباشید من دو تا فرزند هشت ساله و دو ساله دارم و دو ماه هست باید بارداری سوم اقدام کردم  سزارین هستم و ۳۱ سالمه اما در این دو ماه نزدیکی زیادی نداشتم اما همون تعداد کم هم نزدیک به تخمک گذاریم بوده میخواستم ببینم با وجود وزن بالایی هم که دارم امکان بارداری سوم برای من هست سعی بر اینم دارم که وزنمو پایین بیارم در ضمن ماه قبل هم سونو دادم کیست ریز ۲۸*26 mmداشتم اما دیگه دردی نداشتم این ماه لطفاً راهنماییم کنید با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  تا ۴ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید می توانید همزمان با انجام ورزش و داشتن رژیم غذایی مناسب وزن خود را کاهش دهید  موفق باشید