پول قرض کردن پدرشوهرم از خانواده من

سلام خسته نباشید. من الان ۲ساله ازدواج کردم و دوسالم هست که پدرشوهرم از بابام یک میلیون گرفته.

هر دفعه میگه ندارم.

مامانم از اون ور هی میگه هیچی نداری بدبختی خونواده شوهرت اگه داشتن نمیگفتن یک تومن بده ۱۰ روزه برمیگردونیم. بعد ۲۲سال زندگی یه پس انداز ندارن. خلاصه ...

چند وقت پیش مامانم یه وام ۲۰ میلیونی برای پدرشوهرم گرفت. ولی بازم پول مامانمو بهش نداد.

پدرشوهرم اگه واسه کار خودش بود فوری راه مینداخت.

ولی نمیدونم چرا پول مامان منو پسش نمیده.

من جلو مامانم کوچیک میشم.

به شوهرمم تا میگم میگه ندارن داشته باشن فوری پس میدن خودشونم خجالت میکشن. من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
كاملا شما را درك ميكنم و ميدانم در شرايط سختي هستيد .
دوست عزيز اين سوال پيش مي آيد كه مادر شما با اينكه پدر همسرتان هنوز بدهكار بودند چطور دوباره به ايشان پول داده اند ؟
بهتر است در مورد اين مسئله دخالت نكنيد و با همسرتان در اين مورد صحبت نكنيد ،چون با اين صحبتها در زندگي مشترك خود دچار مشكل  و باعث كدورت و ناراحتي در روابط خود و همسرتان ميشويد .بگذاريد خود والدين اين مسئله را حل كنند .و حتي شما به خانواده همسرتان در مورد اين  مسئله حرفي نزنيد .

             شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷