وزن گیری مناسب در دوران بارداری

سلام خسته نباشید ببخشد میشه راهنمایی کنین که چیکار کنم در دوران بارداری وزنم زیاد بالا نره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام متاسفانه شرح حالتان بسیار ناقص است و نگفته اید که با چه وزنی باردار شدید، قدتان چقدر است و الان در هفته چند بارداری هستید و چقدر وزن اضافه کرده اید چون همه این موارد روی برنامه ریزی برای وزنی که باید تا پایان بارداری اضافه کنید اثر می گذارد. انجام پیاده روی یا ورزش های ملایم با اجازه پزشک، داشتن رژیم غذایی متعادل ، متنوع و متناسب، پرهیز از مصرف مواد غذایی چرب، برنج و نان سفید به مقدار زیاد، کنترل دریافت شیرینی جات و عدم استفاده از آجیل ها و همچنین تعادل در مصرف میوه می تواند برای کنترل وزن به شما کمک کند.