راهکار برای کم‌کردن اشتها

سلام خسته نباشید . من وزنم زیاده و خیلی میخورم میخواستم بدونم واسه کم کردن اشتها چی پیشنهاد میکنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
چندین پیشنهاد برای شما دارم : عدم مصرف غذا در زمان ناراحتی و یا استرس - غذا نخوردن جلوی تلویزیون - مصرف غذا با قاشق کوچکتر - مصرف آب و سالاد قبل غذای اصلی- هنگام گرسنگی خرید نروید - هر لقمه غذا را 20 بار بجوید - بعد از غذا سریعا مسواک بزنید.