یبوست بعد از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من 20 روز پیش زایمان طبیعی داشتم الان شیردهی هم دارم دچار یبوست شدید شدم گلاب به روتون از 20 روز تا حالا فقط 3 بار اجابت مزاج داشتم که هربار از مقعدم خون میاد . میشه راه درمان رو بگید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تحرک کافی، اصلاح رژیم غذایی و مصرف زیاد مایعات، خاک شیر، سبزیجات مانند هویج، سالاد کاهو با روغن زیتون، سوپ جو، آلو، گلابی، انجیر ......آب فراوان کمک کننده میباشد.‌استفاده از پودر پسلیوم و پماد آنتی همورویید و نشستن در لگن آب گرم هم مفید است. شب خوش

تجربه شما

عزیزم منم یک ماهه زایمان طبیعی کردم و دقیقا مشکل شما رو دارم وقتایی که‌ دارو میخورم‌ پودر و...خوب میشم اگه سه روز دارو نخورم دوباره روز از نو روزی از نو الان چند روزیه فهمیدم خوردن سبزیجات زیاد و آب زیاد خیلی خیلی کمک کننده بوده واسم .شما هم سعی کن مثلا برگ کلم و گوجه مثلا خوب با هم ریز کنید و با غذاتون بخورید خیلی تاثیر داره لطفا سعی کن زیاد از پودر استفاده نکنی روده هات مثل من تنبل میشن .واینکه نان سبوس دار بخور......من دکترم گفت تعداد کمی از زن ها هستن که تا آخر شیردهی امکان داره این مشکل دست بردار نباشه از سرشون فقط سعی کن زیاد به پودر خوردن عادت نکنی بجاش آب و سبزیجات بخور ...چون سبزیجات هضم رو آسون میکنه که باعث یبوست هم نمیشه