با سلام . تست لیستریا در خون من مثبت شده و هفته یازدهم بارداری هستم یک دکتر عفونی به من کوتریماکسازول داده و یکی دیکه به من گفته ۱۰ شب سفکسیم بخورم کدوم دارو بهتره که به جنین صدمه نزنه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

تصمیم گیری در مورد تجویز دارو براساس موارد مشخصی انجام می شود و مسلما مشورت پزشک عفونی ومتخصص زنان در این زمینه بسیار موثر هست..از جمله ماه های حاملگی ...آلرژی داشتن یا نداشتن به یک دارو... مقاومت دارویی.. و میزان تاثیر دارو با توجه به علایم بالینی و درجه بیماری..که همه این موارد می بایست لحاظ گردد.. بنابراین تحت نظر پزشک معالجتان داروی مناسب را مصرف کنید..