سلام . من برای بارداری دوم میخوام اقدام کنم برای اینکه جنسیتش دختر بشه چه کاری باید انجام بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز راز دختردار شدن خوردن غذاهایی با اسید زیاد است مثل گریپ فروت، پرتغال، لیمو و غیره. این نظریه ثابت کرده که محیطی اسیدی اسپرم‌های مردانه را می‌کشد بنابراین اسپرم زنانه شانس بیشتری برای رشد کردن دارند.  اگر تمایل به فرزند دختر دارید رژیم غذایی شما باید پر از کلسیم و منیزیم باشد، اما غذاهای نمکی و پتاسیم‌دار کم مصرف کنید. شما باید از دوره تخمک‌گذاری خود آگاه باشید و مشاهده‌‌ای دقیق از تقویم داشته باشید یا از تست تخمک‌گذاری برای تعیین دقیق زمان آن استفاده کنید اما به این نکته توجه داشته باشید که این روش های تعیین جنسیت صد در صد نیستند ونمی توان تضمینی برای کسی تعیین جنسیت انجام داد موفق باشید