با سلام ببخشید 7 هفته باردارم . هورمون t4 142 هستش رنج آزمایشگاه 60 تا 120 بوده . ده روزی هم هست که خونریزی و لکه بینی دارم . آیا نشانه وجود مشکل ایمنی هستش و میتونه علت خونریزی باشه ؟ آیا برای جنین مشکل ساز می شه ؟؟ خواهش میکنم راهنماييم کنید . با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

شما احتمالا منظورتان آزمايش تيروئيدى T4 مى باشد كه در محدوده نرمال است و ارتباطى به مشكلات سيستم ايمنى ندارد

سونوگرافی انجام دهيد و اگر مشكلى وجود نداشته باشد هر شب يک عدد شياف پروژسترون استفاده كنيد