ترس از بارداری

سلام من 27 سالمه و دو سال و نیمه ازدواج کردم و خیلی دوست دارم بچه دار بشم ولی بیش از حد از زایمان میترسم هم طبیعی هم سزارین تحمل دردم کمه برای هر بار پریود خیلی درد می کشم همیشه استرس دارم و تا تصمیم برای اقدام میگیرم کل بدنم عرق میکنه و میلرزم زایمان برام کابوس شده تا بچه میبینم گریه ام میگیره کلا زود برای هر دردی فشارم میفته و ضعف میکنم حتی یک زخم ساده نمیدونم چیکار کنم و چجوری به ترسم غلبه کنم میدونم که نمیشه و نمیتونم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز ، البته زايمان كمى درد داره ولى ترس نداره ، و البته اين اتفاق اينقدر شيرين و قشنگه كه دردش هم شيرين مى شه پس اگر فكر مى كنيد به خاطر تحمل درد كمى كه داريد زايمان براتون سخت و ترسناک مى شه بهتره با تصور لذت مادر شدن با اين ترس مقابله كنيد ولى اگر ترس شما شديد و مرضى است (فوبيا) بهتر است به روانشناس مراجعه كنيد ، بخصوص اگر همسرتون مايل به بچه دارشدن هستن الان زمان مناسبى است  ، پس بهتره مشاوره ى حضورى داشته باشيد و با كمک روان شناس خودتون را براى مادر شدن آماده كنيد اميدوارم خبر هاى خوش بشنوم