خونریزی در بارداری و رفتن به سرکار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 72 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من 19 سالمه و اولین بارداریمه. تو هفته هفتم یه خونریزی داشتم که بعد ارضا شدنم بود. دکتر بهم گفت استراحت کن منم از کارم اومدم بیرون.  و خونه نشین شدم الان هفته 20 هستم ولی خونریزی یا لکه بینی ندارم.  اما توی سونو آنومالی طول سرویکس31.7 تشخیص داده شد که دکترم قرص پروژسترون دادن. با توجه به این شرایط من میتونم برم کار کنم؟

چون صاحب کارم زنگ زده و میگه چند روزی بیا کار کن. لازمه بگم کارم سرپا ایستادن داره و کار نظافتی (کارگری) هست؟

چون به پولش احتیاج دارم میخوام برم. توصیه شما رفتنه یا نرفتنه؟

و در صورت رفتن چه چیزی رو رعایت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام مشاغل ايستا و سخت احتمال زايمان زودرس دارند لذا استراحت بهتر است مگر مجبور باشيد و در اين صورت زياد سرپا نايستيد و در حد خستگی كار نكنيد

تجربه شما

خانوم دکتر خیلی لطف کردید ممنونم ازتون.... سعی میکنم خودمو خسته نکنم