سلام خسته نباشید من باردار بودم فرزندم یک ماهه بود البته ونمیدونستم که باردارهستم چون اندومتریوز مثانه دارم بهم گفته شده بود که باردار نمیشم ولی شده بودم چند روز از زمان پریودم گذشته بود ولی چون سابقه عقب انداختن داشتم شک نکردم سطل برنج رو بلند کردم که زیر دلم تیر کشید یکی و دوساعت بعد افتادمً به خونریزی چون درد زیادی داشتم با یه ماما که اشنا بود مشورت کردم گفت برو سونو بده رفتم سونو دادمً گفت باردار هستی و دوتا چیز معلومه یا ساک حاملگیه یا کیست هست البته هنوز ٥هفته نشده باید سونو واژینال بدی که من قبول نکردم برگشتم خونه و استراحت کردم اخر شب بادرد شدید رفتم دستشویی و یه چیزی به اندازه دوبند انگشت ازم خارج شد بعداز اون درد و خونریزی کمتر شد این اتفاق روز ٦تیر افتاد اون ماما گفتن به احتمال قوی سقط کردی وبرام قرص متیل ارگونوین تجویز کرد که بعد از ٤روز شروع به خوردن کردم تا خونریزی قطع شد الان میخوام بدونم که نیازه برم سونو بدم یا صبرکنم دوباره پریود بشم وچندروزبعدازسقط رحم بهحالت قبل برمیگرده البته من دیروز بی بی چک استفاده کردم که جوابش منفی بود ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دو هفته بعد از اتمام قرص مترژن سونو بدید جهت اطمینان از دفع بقایای حاملگی