تربیت کودک 14 ماهه

سلام من درباره بازی با دختربچه ۱۴ ماهه سوال داشتم. اینکه من باید باهاش بازی کنم؟ اگه بله چقدر؟

دخترم همش چسبیده به من اجازه هیچ کاری ندارم بخوام چند دقیقه ظرف بشورم جیغ و داد میکنه . هرشب استرس دارم حالا فردا چیکار کنم نکنه به بازی نیاز داره من بلد نیستم نکنه تو بزرگ کردنش کوتاهی میکنم

دخترم وقتی کسی بره بیرون بهونه بیرون رفتن میگیره اگه شال و مانتو رو زمین باشه میاره میذاره روم تا بپوشم بریم بیرون

همش میگم زمستون چیکار کنم اگه بخواد بیرون بره

غذا خیلی کم می خوره هر وعده یکی دو قاشق کوچولو فقط!!! تو یک سالگی ۹ کیلو و صد گرم بود وزنش الانش رو دقیق نمیدونم نگران وزنشم همش فکر میکنم غذا خوب بهش نمیدم

همش نگرانم همش فکرای بد میاد تو سرم

الان سه تا کلمه رو بده بابا و آب و گُل البته گُخ میگه بیشتر کافیه برای این سن؟

چیکار کنم که بچم خوب بزرگ بشه چطور مادر کافی باشم؟ کمکم کنین لطفا

اینم بگم همسرم زیاد خونه نیست تا کمک حالم باشه تقریبا دست تنهام

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنظر میرسه در تربیت کودکتان دچار اضطراب و استرس شده اید وناخوداگاه این استرس شما به کودکتان منتقل میشود
پیامی که یک‌ مادر مضطرب به فرزندش میدهد این است که دنیا جای ناامنی هست وکودک دچار وابستگی میشود
همانطور که خودتان اشاره کردید نیازی نیست شما مادر کاملی باشید یک‌مادر کافی کفایت میکند و نباید کامل بود
در مورد وزن و تغذیه کودکتان بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید ولی در مورد بازی کودکتان پیشنهاد میکنم در کارگاههای مادر و کودک حتما شرکت کنید قرار گرفتن در گروه مادرانی که کودک همسن شما دارند میتواند کمی از دغدغه هایتان را کم کند
میتوانید در اینترنت سرچ کنید و از بازی های مربوط به سن کودکتان آگاه شوید
کودک شما بسیار کوچک است و رفتار و نگرانی شما در مورد گفتار او بی مورد است
هدف از بازی به جز لذت بردن کسب یک مهارت هم هست
بازی ها و سرگرمی های زیادی برای سن کودک شما وجود دارد
از اسباب بازی های فکری میتوانید استفاده کنید