درد در هفته ٣١ بارداری

سلام خسته نباشيد. من الان توی هفته ٣١ بارداری ام ولی درد شكم و لگن و پهلو دارم و حس ميكنم بچه پايينه ولی رفتم سونو دادم گفت همه چی اوکیه و بچه و همه چی سالمه بنظرتون علايم زايمان زوردرس نيست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر گهگاهی درد دارید و درد  شما دائمی نیست وضعیت شما طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد اما اگر دردهای شما دائمی است و یا  در هنگام دفع ادرار درد و یا سوزش دارید باید از نظر عفونت ادراری بررسی شوید موفق باشید.