کم کاری تیرویید و اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید من آزمایش قبل بارداری یه سال پیش داده بودم تیروییدم ۲.۴ بود .الان که دادم شده ۶ من یک ماه قبل بارداری قرص یاسمین و آلگومد و متفرومین میخوردم . و پرولاکتینم شده ۲۹ و قندم هم ۹۶ . با این رنج ها اجازه اقدام دارم ؟ و اینکه میشه تاثیر قرص ها در رنج این آزمایش ها تغییر ایجاد کنه ؟ و با چه قرصی و چه مدت این مشکل حل میشه ؟ چون تنبلی تخمدان هم دارم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

قبل از بارداری حتما می بایست کم کاری تیرویید درمان شود و تا درمان کامل آن مسجل نشده اجازه بارداری داده نمی شود..درمان با قرص لووتیروکسین هست و معمولا برای ۴-۶ هفته تجویز می شود و بعد چک مجدد آزمایش تیرویید انجام می شود و تا درمان کامل می بایست جهت اقدام به بارداری صبر کرد.