دخالت خانواده شوهر و کتک زدن شوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 137 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من یک دختر ۲۰ سالم و شوهرم ۲۳ ساله و یک سال تو عقدم و پدر و مادر من از هم جدا شدن و من با مادرم زندگی میکردم و بعد چند ماه اومدم با خانواده شوهرم زندگی میکنم بخاطر اینکه گفتن ما نمیخوایم با  مادرت زندگی کنی چون شوهر داره و من با خانواده شوهرم در یک محله و روستایی کوچیکی زندگی میکنیم و خانواده شوهرم تو همه چیز زندگیم دخالت میکنن و شوهرم دهن بین و دست بزن داره بسیار عصبی سر کوچیکترین بحث بی ارزشی دست بزن داره و خیلی گیر میده به طرز پوششم لباسم به آرایشم و تهمت میزنن تو هیچ چیزی تفاهم نداریم گوشی بهم نمیدن حتی اجازه نمیدن برم تو فضای مجازی همش میگن زن خراب این جور جاها میرن گوشی دستم نمیدن حتی با خانوادم مخصوصا مامانم حرف بزنم اگر با خانوادم حرف بزنم میگن چقدر حرف میزنی چه خبر همیشه زنگ میزنی بهشون  همیشه لباسهام رو بدون اجازه دور میندازن لوازم آرایشم رو برمیدارن دیگه بهم نمیدن هرچی لوازم آرایشی یا لباسی که دوست دارم بخرم اجازه نمیدن اگرم بخرم میندازن دور یا قائم میکنن بعدشم نمیگن که ما دست زدیم و مادر شوهرم پدرشوهرم همیشه تو کیف لباسهای منو میگردن بدون اجازه تا حالا خیلی شده دیدم مادرشوهرم به کیفم دست میزنه  سریع کیف یا هرچیزی دستشه پرت میکنه میگه بچه ریخته بود جمع میکردم و شوهرم در برابر همه این کارها هیچ حمایتی نمیکنه و حتی جواب هیچ حرفی یا کارشون نمیده . الان من چیکار کنم ؟ شوهرم حتی حاضر نمیشه مشاوره بیاد!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روان درمانگر

سلام

با توجه به جدایی پدر و مادرتون و زندگی در شهر کوچیک کاملا برام قابل درکه که بخواهید این شرایط منفعلانه رو تحمل کنید و از اقدام جدی ترس داشته باشید .

اما موضوع واضح اینه که شما باید خودتون رو به مشاور مراجع کنید و تصمیم بگیرید که این زندگی آیا انتخاب شماست و تمایل به این نوع زندگی دارید یا خیر

شما نه میتونید افکار و باورهای همسرتون تغییر بدید نه خانواده ایشون

ولی میتونید روی خودتون کار کنید و انتخاب مسئولانه کنید شما یا این سبک زندگی در خانواده ای که استقلال و هویت کمی برای شما قائل هستند انتخاب میکنید و رفته رفته جایگاه خودتون بدست بیارید ( که البته اصلا در این انتخاب از همسرتون نباید انتظار حمایت داشته باشید ، و فقط روی شخص خودتون حساب کنید ) و یا انتخاب میکنید که خودتون شخصا برای زندگی تصمیم بگیرید و زندگی جدیدی شروع کنید ؛ پرواضحه که هر دو انتخاب مسائل و سختی های خودش داره ولی هر دو شدنی هست .

نکته ای که از همه چیز مهمتر سرعت عمل در انتخاب تا قبل از طولانی تر شدن زندگی مشترک و وجود بچه ، لازم به گفتن نیست که با اومدن بچه هر نوع اقدامی سخت تر از قبل میشه

موفق باشید.

تجربه شما

عزیزم منم شوهرم حامی خانوادشه و من آخرین کسیم که کمترین حمایت شوهرم نصیبش میشه و مثل تو خواهرشوهر مادرشوهر فضول دارم که هر روز رو برام کوفت میکنن. با اینکه دست بزن نداره ولی همینا کافیه برای عوض کردن راهت با همچین آدمی و خانوادش. اگه بچه نداری خواهش میکنم از این آدم بچه دار نشو و اشتباه منو تکرار نکن