سلام من بارداری سومم هست و الان ۱۴ هفته هستم اما بارداری اولم که جفتم قدامی بود دخترم به دلیل بیماری قلبی ۱۰ روز بعد از سزارین فوت کرد دومی پسرم خلفی بود و الان ۳ سال و چند ماهشه . در این باردای جفتم قدامی هست خیلی نگرانم چون تو نت خوندم خطر چسبندگی به محل بخیه رو داره که خیلی خطرناکه

من چیکار کنم؟ و از کجا بفهمم چسبندگی جفت دارم خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر مشکلی وجود داشته باشد در زایمانهای قبلی پزشک حتما شما را آگاه میکردند پس خود را نگران نکنید ولی میتوانید با پزشکتان موضوع را مطرح تا بیشتر راهنمایی شوید. شب خوش