با سلام خدمت شما بنده سه ساله ازدواج کردم و ۲۳ سالمه تنبلی تخمدان دارم این ماه دکترم لتروزول و کلومیفن تجویز کرد برام. حالا من سه شنبه یعنی چند روز پیش موعدم بود که لکه بینی داشتم با توجه به اینکه بعضی ماهها دو روز لکه بینی دارم و بعد پریود میشم گفتم طبیعیه ولی امروز پنجمین روزیه که من لکه بینی دارم بی بی چک هم دیروز و امروز گذاشتم منفی بود. پس علت این لکه بینی چیه؟ در ضمن کیست هم ندارم ولی عفونت مقداری داشتم که دارو مصرف کردم نمیدونم رفع شده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است از عوارض داروهای هورمونی مصرفی باشد به هر حال تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر به خون ریزی نیافتادید آن وقت مجدد از تست بی بی چک استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.