اعتیاد و اقدام به خودکشی برادرم

سلام. داداشم افسردگی گرفته اعتیاد داره همش ما رو مقصر میدونه از خودش بیزاره موهاشو شونه نمیکنه حموم نمیره میخواست خودکشی کنه دو شب شب تا صبح حواسمون بود نره بیرون دیشب در رو به رومون قفل کرد رفت بیرون پیداش کردیم آوردیم خونه امروز بردیم ترکش بدن به زور بردیم نکنه برگشت از اونجا خودشو بکشه ؟ میگه برای من این آخرشه ترک نمیکنم نمیخوام ترک کنم میگه هیچ کدومتون برام کاری نکردید بابام فوت شده ما ۴ خواهر و یه مادر کاری نمیتونستیم بکنیم برادرم ۲۰ سالشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

متاسفانه تنها کار ممکن این است که ایشون را بتونید بستری در بیمارستان روانپزشکی نمایید چون خطر خودکشی وجود دارد