شروع مصرف قرص ضد بارداری بعد از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 34 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام عصرتون بخیر. من نوزدهم تیر ماه زایمان سزارین داشتم و شیردهی ندارم. از سه هفته و سه روز بعد از زایمان مصرف قرص و شروع کردم . آیا شروع مصرفم درست بوده و تاثیری برای جلوگیری خواهد داشت؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما زود شروع به مصرف قرص جلوگیری کرده اید در هر صورت  نگران نباشید احتمال بارداری وجود ندارد باید یک بسته کامل قرص یعنی ۲۱ عدد را کامل مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

با تشکر از پاسخ کاملتون. آیا برای شروع بسته بعدی بعد از اتمام بسته فعلی حتی اگه پریودی نباشه باید هفت روز صبر کنم؟ و توی این هفت روز لازمه که روش جلوگیری دیگه ای داشته باشم؟ممنون

@136929

خواهش می کنم

بعد از اتمام بسته ۲۱ عددی قرص یک هفته فاصله گذاشته واز روز هشتم بسته دوم را شروع به مصرف می کنید نیازی به داشتن روش جلوگیری دیگری در این ۷ روز فاصله نیست احتمال بارداری وجود ندارد اگر در این ۷ روز فاصله پریود نشدید باید صبر کنید تا پریود شوید بعد مجدد شروع به مصرف قرص جلوگیری می کنید موفق باشید.