پا درد شبانه

سلام خسته نباشید❤

من شبها خیلی پاهام درد میگیره و خیلی تکون تکون میدم پاهامو ، گاهی هم از درد اصلا نمیتونم تکون بدم انگار قفل میکنه پاهام و بیشتر هم مچ پام هست

البته روز ها هم درد دارم ولی شبها خیلی بیشتر جوری که از خواب بیدار میشم !

علتش چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

در صورتی كه هيچ سابقه ای از ضربه و آسيب به پا نداشته باشيد، شايد اين درد به دليل فعاليت های روزمره شما ايجاد می شود، ممكن است به دليل سطح فعاليت بالا ، استفاده از كفش نامناسب و ... باشد.

از كفش مناسب استفاده كنيد، در طول روز چند نوبت ( حتما يک نوبت قبل از خواب) از يخ به منظور كاهش درد استفاده كنيد، بين فعاليت های روزمره استراحت داشته باشيد. از پياده روی و ايستادن طولانی مدت تا زمانی كه علائم بهبود پيدا نكردند، اجتناب كنيد.

در صورتی كه اطلاع نداريد كه صافی كف پا داريد يا نه می توانيد برای تشخيص اسكن كف پا انجام دهيد.

در صورت برطرف نشدن علائم با رعايت نكات بالا ، جهت معاينه به پزشک مراجعه كنيد.

موفق باشيد