مصرف قرص لتروزول در زمان اقدام به بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 132 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من قبلا پریودم ۲۸ روزه بود ازوقتی اقدام کردیم دوره پریودم طولانی ترشده ۳۱ روزه است

۵ ماهه تو اقدامیم ولی نتیجه نگرفتیم دکتر بهم لتروزول داده بنظرتون نتیجه میگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  قرص لتروزول باعث تحریک تخمک گذاری شده و از این رو شانس باردار شدن شما را افزایش می دهد موفق باشید.

تجربه شما

سلام. من تخمدان پلی کیستیک (pco) هستم. چهار ساله ازدواج کردم یکساله اقدامم. خیلی دکتر رفتم ولی نتیجه نگرفتم. الآن دکترم رو عوض کردم. ماه قبل قرص متفورمین و لتروزول و دوفاستون داد ولی نتیجه نداده. این ماه آمپول hmg از ۷ تا ۱۲ و آمپول hcg روز ۱۳و ۱۵ پریودی تجویز شده که گفتن روز ۱۲پریودی حتما سونو انجام بده بعد آمپول hcg رو تزریق کنم.خیلی نگرانم. کسی هست که اینجوری جواب گرفته باشه؟

@zeinab2

سلام دوست عزیز با توجه به داروهای تجویز شده و زمان تزریق آمپول ها طبابت پزشک شما صحیح بوده و شانس بارداری شما بواسطه استفاده از این داروهای کمک باروری افزایش می یابد البته اگر همسر شما مشکل اسپرم نداشته باشد و شما نیز چسبندگی لوله های رحمی نداشته باشید موفق باشید