امکان زایمان زودرس

سلام

۲۴ هفته بارداری هستم و بچه اولمه

یه سقط توی ۶ هفته داشتم به دلیل بی احتیاطی.

 در این بارداری تا  الان خدا روشکر مشکلی نداشتم

ولی چون کارآموز هستم و ترم آخره از اول مهر میرم کارآموزی که میشم ۳۰ هفته اون موقع...

امکان زایمان زودرس وجود داره اگه ایستاده  باشم ولی تایم کوتاه استراحتم داشته باشم؟؟

به دکترم بگم داروی خاصی هست که بدند؟

ممنون از وقت و پاسخ گویی شما

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر مشکل خاصی مانند لکه بینی و یا خون ریزی ندارید و وضعیت جفت و طول دهانه رحم شما نرمال است نیازی به مصرف دارو نیست اگر احتیاط داشته باشید کارهای سنگین انجام ندهید و پیاده روی های طولانی نداشته باشید مشکلی به وجود نمی آید صرفا با ایستادن  وداشتن استراحت کوتاه  بین آن مشکلی به وجود نمی آید موفق باشید