سلام من ۳۲ هفته و ۴ روز دارم دکتر برای تشکیل ریه ۶ آمپول بتامتازون داده دیروز تزریق کردم امروز قندم ناشتا ۱۲۸ بود درحالیکه قبلا قندم بالا نبود خواستم بپرسم میشه امروز که نوبت دوم آمپولها هست دیگه آمپول نزنم؟ مشکلی پیش نمیاد دوز رو کامل نکنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز یکی از عوارض تزریق آمپول بتامتازون افزایش قند خون خانم باردار می باشد در خانم های دیابتی این آمپول بهتر است تزریق نشود باید به پزشک معالج خود اطلاع دهید تا ایشان  با توجه به شرح حال شما اجازه دهند و تصمیم گیری شود  موفق باشید.