کنجکاوی در اندام خصوصی کودکان

سلام خسته نباشید

پسرم ۶ سالش هست و متوجه شدم با دختر خالش وسط بازی به اندام خصوصی هم دست زدن خیلی ناراحتم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقت بخیر

کنجکاوی جنسی در بچه ها یک امر طبیعیه. بنابراین باید باهاش صحبت کنید و خیلی آروم و صمیمی براش توضیح بدید که اندام خصوصی هر فرد متعلق به خودشه و هیچکس نباید بهش دست بزنه و اگر سوالی داشت به طور واضح و روشن براش توضیح بدید و ازش بخواهید که هر سوالی داشت میتونه فقط از شما بپرسه نه کسی دیگه.

موفق و موید باشید