اعتیاد به گوشی و شرط بندی همسرم

سلام. دوساله عقدیم . از ماه 2-3 به بعد مدام سر اینکه همش توی گوشی هست دعوا داشتیم تا الان

اوایل فقط تلگرام میرفت و کانالهارو میخوند. بعد از 3-4 ماه یاد گرفت بره سایتهای شرط بندی فوتبال و مدام اونجاست و یا داره با دوستاش چت میکنه در مورد این چیزاها. شرایط ما هم جوریه 24 ساعت کنار همیم ، میرم خونشون انگار من وجود ندارم مدام سرش تو گوشیه یا تلویزیون میبینه  منم حس سرشکستگی میکنم. خونه ما هم که هستیم میره تو اتاق و مدام ... حتی بیرون هم بشینه با کسی رابطه نمگیره حرف زنه و باز سرش تو گوشیه. اینم بگم با مهربونی و با دعوا و همه چی هرکار کردم بازم همونه. حتی گوشیشو پرت کردم شکست ولی بازم ول نمیکنه. هر سری هم میگه دیگه دست نمیگرم ، اگه دیدی دیگه اینکارو

در این حده هرچی خواستی بگو و ...

بخدا سه شبه من طرفش نرفتم بغلش کنم و ... گوشی دست گرفت انگار نه انگار من هستم.

دارم کم کم شک هم میکنم بهش با اینکه همه چیشو خبر دارم و رمز نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. بنظر میاد ایشون به فضای مجازی اعتیاد پیدا کردن و ناراحتی شما هم قابل درک هست. سعی کن مدتی صرفنظر از این مشکل، در روابطت تایید و تشویق بیشتری نسبت به محاسن و ارزشمندیهاش ارائه بدی و رفتارهای منفی رو متوقف کن. ببین آیا راهی برای بهبود رابطه باز میشه یا خیر. میتونی با هماهنگی خودش ساعات مشغولیتش در گوشی رو هم ثبت کنی تا انتهای هر روز ببیندش و عملا متوجه بشه چقدر داره وقت میگذاره برای این بخش از زندگیش. اگر موفق نشدی از روانشناس برای حل مشکل کمک بگیر.