قرص دوفاستون و منظم شدن پریود

با سلام و عرض خسته نباشید دکتر برای نامنظم بودن پریود برای من از شب پانزده  قرص دوفاستون به مدت ده شب نوشتن ماه پیش با خوردن قرص بعد از یه هفته از تموم شدنش  پريود شدم و در اقدام بارداری هستم سوال اینه که آیا این ماه هم قرصو بخورم از فردا شب یا نه؟ به دکتر دسترسی ندارم شما راهنمایی کنید.با خوردن چند دوره دوفاستون پریود منظم ميشود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  بله می توانید ۳ دوره از قرص دوفاستون برای منظم شدن پریود خود استفاده کنید مشکلی ندارد موفق باشید.