جواب بتا بعد از ده روز تاخیر و سه بار آزمایش خون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من چهارشنبه 05/17 بعد از 3 روز تاخیر آزمایش بتا دادم جواب شد 27 .

05/20 دادم جواب شد 73 .

و مجدد امروز 05/24 دادم جواب شد 250 .که امروز حدودا ده روز تاخیر هستم .

ضمنا دوره های پریودم معمولا  29_30 روز هست و خیلی منظم نیست. میخواستم  ببینم این روند جواب طبیعی هست و ممکنه تخمک گذاری  و لقاح دیر انجام شده باشه ؟ چون روز 32 تقریبا چندتا دونه رگه قهوه ای رنگ داشتم که حدس زدم لانه گزینی باشه و دیگه هیچ لکی ندیدم .ممکنه راهنمایی بفرمایید ،خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تیتر صعودی بتای خون شما نرمال است وجای نگرانی وجود ندارد بله ممکن است لقاح دیر صورت گرفته باشد در هر صورت  توجه به آزمایش  های انجام شده مشکلی وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از شما و انرژی خوبتون  یبار دیگه هم به من جواب داده بودید ممنون .