رفتار افراطی همسر در دوست داشتن خواهرزاده

سلام مشکل من رفتار افراطی شوهرم با خواهرزادشه. من اون پسربچه رو دوست دارم وای شوهرم خیلی محبت میکنه یک جوری که با پدرش انگار داره رقابت میکنه. تقریبا هر دو روز یکبار میبینش و وقتی نبینه دائما تو خونه اسمشو میاره که بیا بریم ببینیمش و...اوایل همراهیش کردم دیدم بدتر شد الان نمیرم دیگه. دائما با خواهرش تماس دارن اوایل از طرف شوهرم بود الان بعد یک مدت احساس میکنم اونا دارن از این فرصت استفاده میکنن و هر وقت بچه رو میبرن بیرون به شوهرم زنگ میزنن که بیا بچه رو ببین یا فلان ساعت میخوام برم داخل شهر بیا بچه رو ببین. و به من نمیگن. یعنی کلا منو ندید میگیرن و این باعث شده که خودشونو بیشتر بچسبونن به شوهرم و من از اینکه در حاشیه باشم ناراحتم. با همسرمم صحبت کردم ولی اصلا قبول نمیکنه. تا جایی که شوهرم بخاطر بچه چندتا مهمونی زنونه که من توشون دعوت نبودم رفته و بدون من اونجا بوده.و این رفتارش باعث شده اطرافیان یک جور دیگه برداشت کنن و از این ماجراها سوء استفاده میکنن. نمیدونم چکار کنم. همش اضطراب دارم که نره دوست دارم حداقل به هفته ای یکبار برسه. فعلا هم بچه نمیخواد از من بخاطر شرایط مالیمون. یک جوری که شما اگه ما رو ببینید فکر میکنید من خواهرشم اون زنشه اونقدر که به بچه و خودش محبت داره. حتی تا وقتی خواهرش باشه با من صحبت نمیکنه‌. نمیدونم چکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام

بنظر میرسه واکنش دوری گزینی شما مناسب نیست و حساس شدن شما باعث شده قضیه پیچیده تر و به ضرر شما باشه...سعی کنید همراهی کنید باهمسرتون و حضورتون رو اعلام کنید و اینکه همراه همسرتون هستید...

گویی همسر شما بشدت بچه دوست دارن اما بدلیل مشکل مالی مجبورن نداشته باشن ...

سعی کنید در این باره با همسرتون صحبت نکنید و بی تفاوت باشید ولی همراه و بدون شما نرن... کم کم حساسیت ایشون کم خواهد شد...رابطه خود را صمیمی تر کنید اما بدون گلایه و شکایت...