سلام پسرم ۴ ساله هست. هنوز خوب صحبت نمیکنه و مشکل تمرکز و توجه هم داره بنظرتون کاردرمانی بهتره یا بازی درمانی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. از اینکه فرزندتون مشکل توجه و تمرکز داره مطمئن هستید؟ متخصص این تشخیص رو گذاشتن؟
در رابطه با گفتار دلبندتون هم توضیح بدید که به چه شکله؟ از چه علائمی متوجه شدید؟
 بازی درمانی در دل کاردرمانی و گفتاردرمانی و برای رسیدن به هدف درمانی استفاده میشه.

تجربه شما

مشکل تلفظی داره مثل س ش ر ز نمیتونه بگه بردمش گفتار درمانی گفتن تمرکز پایین داره. مربی مهدشم گفت که تمرکزش پایینه دقت نمیکنه.

@اافسار

برای مشکل گفتار جلسات گفتاردرمانی رو ادامه بدید.

برای افزایش دقت و تمرکز به نظر بنده یک جلسه کاردرمانی ذهنی ببریدش و اگر نیاز بود جلسات کاردرمانی رو موازی با گفتاردرمانی جلو ببرید.

البته این مورد باید با ارزیابی کاردرمانگر و سنجش تحمل کاری فرزندتون تصمیم گیری بشه که کلاسها فشار وارد نکنن.

ببخشید یه سوال هشتک رو چی باید بزنیم در ارسال پست به کلینیک؟ من هر کار میکنم نمیشه.