آزمایشات مغزی برای درمان افکار منفی

با سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم آزمایش خونی وجود داره که مقدار سروتونین خون یا هر چیزی که نشون بده داخل مغزم اون ماده کم هست را نشون بده و یا حتی ام آر آی. من دچار افکاری هستم که واقعا رنج میبرم. با اینکه آر تی ام اس کردم و قرص چند سالی استفاده کردم اما الان به صورت دیگری که افکار منفی است برگشته. ممکن هست مشکل از فیزیک مغزم باشه؟ مثلا کم یا زیاد بودن یک ماده؟ لطفا بگید چه آزمایشاتی بدم. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

در حال حاظر این تکنولوژی فقط در مراکز تحقیقاتی خارج از کشور و جود دارد . و کاربرد بالینی ندارد.

ام آر آی اگر مشکل ساختاری در مغز وجود داشته باشد قابل استفاده است اما در خصوص افکار خیر.

آزمایشی هم متاسفانه وجود ندارد .

برای این افکار توصیه می کنم به روانپزشک مراجعه کنید