همسرم به مادرش خیلی وابسته است

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 365 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام . یه مشکل داره شوهرم که خیلی اذیتم میکنه خیلی به مادرش وابسته هست  هرجا بریم باید به مادرش هم بگه باهامون بیاد عروسی، مهمونی ، مسافرت و....

روزهای تعطیلی شوهرم مادرشوهرم میاد خونمون میمونه یعنی وقتی نمیمونه که باهم بگذرونیم و تنها باشیم

 هرچی واسه من میخره یا واسم کاری میکنه باید واسه اونم انجام بده خیلی باعث حسادت شده با این کارهاش من باید چیکار کنم چجوری باید رفتارکنم؟ این رفتارهاش طبیعیه یا من حساسم؟

ممنونم از وقتی که میذارید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام

همسرتون چند سال دارن و فرزند چندم هستن؟

نوع ازدواج چگونه بوده؟

رابطه شما و مادرشوهرتون؟

واکنش شما به رفتار مادرشوهر؟

رابطه مادرشوهر و پدر شوهر چگونه است؟

در طول هفته شما و همسرتون چگونه ارتباطی باهم دارید؟

تجربه شما

به نطر من که اصلا طبیعی نیست این رفتار. باهاش صحبت کن بگو دلم میخواد سفر ۲ تایی بریم یا روزهای تعطیل باهم باشیم خودمون ۲ تا. سعی کن با حرف نرمش کنی . اگه دیدی زیاد از حد وابستگی داره با مشاور صحبت کن

دقیقا مثل منی توروخدا راهکار بدین خیلی عذاب میکشم