تفسیر سونوگرافی

سلام. 12 روز بعد از تاخیر این سونوگرافی  رو دادم.

رحم با اکوی میومتری یکنواخت و ابعاد 87*37 میلیمتر و نمای احتمالی septate دیده میشود. در نواحی با دی_فوندوس و سرویکس ضایعه فضاگیر و میوم دیده نشد. ضخامت لایه اندومتر 11 میلی متر است

تخمدان راست با ابعاد 41*17 میلیمتر با حجم 8 سی سی همراه با اکوی استرومال افزایش یافته و فولیکول ریزو پریفرال متعدد با سایز کمتر از 10 میلی متر به نفع وجود pco دیده می شود

تخمدان چپ به ابعاد 42*20 دیده شد

تصویر یک ناحیه هتروژن به ابعاد تقریبی 19*12 در تخمدان چپ به نفع بقایای کورپوس لوتئومو یا کیست کلابه قبلی دیده میشود

دکترم بهم کلومیفن داد برای 5 تا 9 قاعدگی شبی 1 عدد به مدت دوماه. و مدروکسی پروژسترون از 15 تا 25 شبی دوتا. آیا مشکلم با اینا حل میشه و باردار میشم. خواهشا کامل جوابمو بدید

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
با توجه به شرح حال که کامل نیست سن شما ،وضعیت قاعدگی،آزمایشات هور مونی رو ذکر نکردید.
با همه اینا اگر کلومیفن در سیکل قبلی مصرف کرده اید و الان ضخامت اندومتر ۱۱م.م. گزارش شده باید احتمال بارداری رو در نظر داشت.بنظر یک آزمایش بتا اچ. سی. چی بدید.