سلام وقت بخیر

خانمی هستم 25ساله و متاهل هستم چندماهی میشه واسه بارداری اقدام کردم مشکلی هم ندارم ولی بارداری اتفاق نیفتاده شوهرمم مشکل نداره.

فقط از وقتی اقدام کردم تا الان که چند ماه میگذره توی این مدت کلا لگنم و پهلوهام،کشاله رانم تا زانوهام و تخمدونام و واژنم زیر دلم و کمرم همه این ناحیه ها تیر میکشه و گاهی درد داره تیر کشیدن و دردشم دائم نیست یهو اتفاق میفته و آروم میشه و یهو یه قسمت دیگه بدنم تیر میکشه حتی در حدی که اگر پامو زیاد باز کنم حس میکنم داره رونم جدا میشه و شدیدا دردم میگیره در صورتی که قبلا اصلا اینجور نبودم. فقط رفتم دکتر سونو که کرد بهم گفت دوتا کیست 2 سانتی داری که بهم چسبیدن دارو احتیاج نداری چون در حال اقدام هستی با باردار شدن برطرف میشه و بهم گفت دردهای بی سابقت واسه کیسته.الانم این ماه روز 23 اقدامم تمام این دردها رو دارم کلا ممکنه بخاطر وجود کیست باشه یا بخاطر اقدام یا شما نظر دیگه ای دارید؟

میشه لطفا راهنماییم کنید گیج و سردرگمم

بعد یه سوال دیگه که دارم اینه که وقتی آدم مشکلی نداره دلیل باردار نشدنش چیه؟و اینکه لقاح چقدر بعد از نزدیکی صورت میگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز سایز کیست تخمدان شما کوچک است  با توجه به شرح حال شما  باید معاینه دقیق لگنی شوید تا علت مشکل شما بررسی شود  شما تا ۶ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید بنابراین نگران نباشید لقاح  تا ۳۶ ساعت بعد از نزدیکی صورت می گیرد موفق باشید

تجربه شما

یعنی امکانش نیست که الان باردار باشم و این دردا بخاطر اون باشه؟حتی wc میرم لگنم درد میگیره چون توالت فرنگی نداریم.

بعد جسارتا برای معاینه لگنی به چه دکتری مراجعه کنم؟

@گیسووو_

بله امکان بارداری وجود دارد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشته اید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود برای دردهای لگنی باید به پزشک زنان مراجعه نمایید موفق باشید.

دردی شبیه به درد پریودی بعضی وقت ها میاد سراغم اما خفیف

کلا خیلی تیر میکشه بدنم چیکار کنم؟

نمیتونم هر روزم برم دکتر با این هزینه های سرسام آور

@گیسووو_

دوست عزیز این دردهای پریودی که در زمان پیش از قاعدگی  ودر زمان تخمک گذاری وسط سیکل قاعدگی به سراغ شما می آید طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.