احتمال بارداری بعد از عمل واریکوسل

سلام خانم دکتر مختار. همسرم سه ماهه واریکوسل دوطرفه رو عمل کرده ماه پیش اقدام داشتیم که پریود شدم حالا سوالم اینه آیا لازمه من خودم برای داروی محرک تخمک گذاری دکتر برم؟ پارسال همه آزمایشهام و سونو هام خوب بود البته باز دکتر بهم دارو محرک تخمک گذاری میداد..

آیا احتمال بارداری بعد از سه ماه که از عمل واریکوس همسرم میگذره هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

احتمال بارداری خودبه خودی وجود دارد..در صورتی که تخمک گذاری و لوله های رحمی و رحم شما مشکلی نداشته باشندو اجزای آنالیز اسپرم هم قابل قبول باشد ..ولی با توجه به سن شما کمک به تخمک گذاری در شما و مشخص کردن زمان نزدیکی می تواند وقوع بارداری را تسریع کند.