با سلام من یه دختر 2 ساله دارم به مدت یه هفته است می خوام از پوشک بگیرمش ولی وقتی میبرمش دستشویی اگه دستشویی داشته باشه میکنه بعد دوباره وقتی ازش میپرسم نمیگه که دستشویی دارم یا میاد جلوی خودم میشینه رو فرش دستشویی میکنه بعد میکه مامان جیش چیکار کنم که بگه دستشویی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزيز براى از پوشک گرفتن كودكان و يادگيرى اجابت مزاج چند مطلب بسيار حايز اهميت است.

دو نكنته اساسى رو خدمتتون عرض مى كنم اگر اين دو مهيا نيست لطفا دست نگه داريد :١-خودتون آمادگى لازم را داريد و از صبر و حوصله خوبى برخورداريد ٢- نكته مهم بعدى ببينيد كودكتون آمادگى و اشتياق براى يادگيرى اين مسئله داره يا خير. اگه مى بينيد مقاومت ميكنه الان وقتش نيست و احتمال شكست را بيشتر ميكنه و بهتره مدتى صبر كنيد .

قبل از شروع آموزش شما بايد حدود تقريبى بين دو ادرار كودک را بدانيد (به مرور مى توانيد زمان ادرار كودک را پيش بينى كنيد).

دوره های "خشک" حداقل دو ساعت یا بیشتر، که نشان می دهد عضلات مثانه كودک به اندازه کافی برای نگه داشتن ادرار قوى شده اند و كودک احساس خيس بودن يا مرطوب بودن پوشک را دوست ندارد و ناآرامى ميكند.

كودكان هنگام اجابت مزاج و حركات روده اى حالات خاصى به خود مى گيرند مثلا گوشه اى كز مى كنند در اين زمان شما كودک را با مفهوم ادرار و مدفوع آشنا مى كنيد (حال كودک بامفهوم ادرار و مدفوع آشنا شده ولى مكان درست را نمى داند). كودک بايد بفهمد اين يک امر طبيعى مى باشد كه اعضاى خانواده هم آن را انجام مى دهند . با اعلام رفتن به توالت براى اجابت مزاج به كودک كم كم آموزش مى دهيم كه جايگاه ادرار و مدفوع كجاست.  بعد از يادگيرى موارد ذكر شده كودک را همراهى ميكنيم تا جايگاه درست اجابت مزاج را ياد بگيرد از دعوا كردن و ترساندن كودک پرهيز كنيد.