احساس افسردگی برای زندگی در شهر دیگری

سلام . من دوساله که به خاطر شوهرم مجبور شدم که برای زندگی به شهر دیگه ای بیام از وقتی اومدم احساس افسردگی کردم بعضی مواقع حالم خوب میشد اما با مرور خاطرات یا دلتنگی دوباره حال روحیم بد میشه خیلی سعی کردم عادت کنم اما نمیشه خانواده شوهرم هم یه مدت اومدن اینجا اما الان قصد بازگشت دارن منم دوباره حالم بد شده چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
درک می کنم که دوری از خانواده سخته و شما احساس تنهایی می کنید
اما دوست عزیز در حال حاضر شما یک خانواده ی مستقل دارید که تشکیل شده از شما و همسرتان و اگر بنا به شرایطی همسرتان باید در شهر دیگری باشند شما باید ایشان را همراهی کنید و کنار ایشان باشید.
سعی کنید خودتان را سرگرم کنید تا روزهای سختی را سپری نکنید برای خود برنامه ای داشته باشید و از این موقعیت استفاده کنید
می توانید مهارتی یاد بگیرید تا روحیه خود را تقویت کنید.
کلاسهای مهارتی ثبت نام کنید.
در شهری که هستید دوستی پیدا کنید برای پیاده روی به بیرون بروید تا همراهی پیدا کنید.

و در آخر حتما با مشاوری به صورت حضوری در ارتباط باشید
موفق و موید باشید