نامنظم خوابیدن همسرم

سلام

سه ماهه که عروسی کردیم، شوهرم مغازه داره و فروشنده داره، شبها تا ساعت پنج صبح بیداره و از اون طرف تا پنج عصر خوابه، فیلم میبینه و نصف شبها غذا میاره میخوره، هر چی با مهربونی خواستم این عادتشو ترک کنه درست نشد با غر و دعوا خواستم شبها زود بخوابه تا ریتم خوابش درست بشه بازم درست نشد، موندم چیکار کنم دوران نامزدی هم این طوری بود ولی فکر میکردم چون من پیششم میخواد شبها با هم فیلم ببینیم و خوش بگذرونیم ولی الان این رفتارش منو افسرده و عصبی کرده، کار بانکی داره و قسطامون عقب افتاده ولی حاضر نیست ساعت دوازده ظهرم که شده از خوابش بزنه، من چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون که ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز کاش شما از همان دوران نامزدی این مشکل حل می کردید . ولی به هر حال شما فقط می توانید او را پیش یک مشاوره یا حتی یک پزشک ببرید تا او را از بیماری های که ازبی خوابی شبانه به وجود می آید آگاه کنند . چون هر چقدر شما به او بگویید توجه نمی کنند .
موفق باشید .