خواسته های جنسی متفاوت در رابطه جنسی

با عرض سلام خدمت مشاور محترم

من و همسرم زندگی خوبی داریم و عاشق همیم. و روابط جنسی خوبی داریم. مشکل اینجاست که خواسته های جنسی ما با هم متفاوت هست. همسرم عاشق رابطه مقعدی هست و من واقعا درد میکشم. و من هم عاشق رابطه دهانی و همسرم بدش می آید. دلم میخواهد همسرم موقع رابطه حرفهای جنسی بزند اما او بدش می آید

این باعث شده چون تمایلاتمون برآورده نشده لذت نبریم. این رو هم بگم اصلا دوست نداریم همدیگه رو مجبور کنیم

ولی نمیتونیم خواسته مون رو هم فراموش کنیم. لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اساسا تمامی رفتارهای جنسی می بایست مورد دلخواه و رضایت هر دو  طرف باشد و در غیر این صورت یک رفتار جنسی لذت بخش محسوب نخواهد شد چون موجب رنجش طرف مقابل می گردد .
پیشنهاد بنده اینست که از خلاقیت های موجود خود استفاده کرده و رفتارها و پوزیشن های جدید و بدیعی را ابداع و به کار بگیرید که برای هردو نفر لذت بخش و جذاب باشد .
امتحان کنید ، حتما پیدا می کنید .